Vitrinë

FINITURA E RE TOTAL E ZEZE PËR KOLEKSIONET E BANJOVE FLY DHE TEN
Shiko detajet
Lajmet e fundit
E Hënë 31 Janar 2022
TIEMME DHE QËNDRUESHMËRIA MJEDISORE
Shiko detajet
E Premte 06 Nëntor 2020
CERTIFIKIMI “NF” MBI SISTEMIN SHUMËSHTRESOR AL-COBRAPEX
Shiko detajet
E Enjte 15 Tetor 2020
TIEMME IS BIM READY
Shiko detajet
E Hënë 29 Qershor 2020
TIEMME BOX
Shiko detajet
Formazione

UNI 11944: la nuova norma sui massetti
Shiko detajet
newsletter
facebooklinkedinyoutube
MAP CALL EMAIL

TIEMME RACCORDERIE S.p.A. (società a socio unico)
Via Cavallera 6/A 25045 Castegnato (Bs) - Italia
tel: +39 030 2142211 - info@tiemme.com
P.Iva / CF: 02852520176 - Cap. Sociale: € 5.200.000,00 i.v.
Registro imprese: 02852520176 - Rea: BS-298978
Privatësia - Shënime ligjore

View classic version